home Erhvervsindretning To altanfirmaer går sammen om bedre altaner  

To altanfirmaer går sammen om bedre altaner  

Svenske Balco har opkøbt det danske altanfirma Kontech. Kontech har i deres 20 års levetid leveret totale altanløsninger til boligforeninger, boligejere og andre ejendomme med ønsket om gode og holdbare altaner. Det samme har svenske Balco gjort i Sverige og en række andre lande hvor de har afdelinger i, og det har fik dem i sommeren 2015 til at opkøbe det danske altanfirma Kontech.

Kontech kommer med 30 ansatte om en årsomsætning omkring de 70 millioner. Derfor har Balco købt sig ind i et allerede velfungerende firma. Valget om at sælge Kontech kommer mest af alt grundet at Kontechs danske ejer, gerne ville skrue ned for aktiviteterne for ham selv, og derfor var det en oplagt mulighed at lade Kontech fortsætte under Balcos vinger.

Der er skrevet om opkøbet på Business-Broker.dk. Det kan du læse her:

Begge firmaer har en pressemeddelelse liggende online på deres hjemmeside, hvor det fremgår at firmaerne henholdsvis har købt eller solgt ud af virksomheden. Her kan man, hvis man er interesseret, læse mere om sammenlægningen af de to firmaer, og hvad det betyder for firmaerne hver især.

Der er derfor endnu ikke ændret på Kontech. Deres danske organisation kører videres som altid, blot med en anden ejer.

Kontech håber at med sammenslutningen med det stærke svenske brand Balco, at de kan flere af deres spændende altanløsninger ud at sidde på flere boliger i de nordiske storbyer. Altaner er nemlig blevet langt mere populært at have på boligen over de senere år.  I de store byer vil de fleste gerne have en altan på deres bolig, hvor man kan sidde ude og nyde frokosten eller aftensmaden.

Fordelene ved at have en altaner mange
Der er mange fordele ved at have en altan. For folk der bruger ejendomme som en investering er der en klar fordel i at opsætte en altan på ejendommen. Altaner bidrager til en klar værdiøgning på de ejendomme man ejer, og er man udlejer kan man bruge det til at få udlejet boligen til en højere månedlig husleje.

For beboere er der naturligvis den fordel, at man kan gøre brug af en altan. De fleste bruger den når det er godt vejr til at sidde udendørs. Mange synes det er hyggeligt at spise udendørs når vejret er til det. Derudover kan man bruge altanen til at sidde og få sol, samt hygge sig når vejret er til det – hvilket rigtig mange sætter pris på.

Bor du et sted med meget støj er en altan et super middel mod at få et mere udholdeligt støjniveau indendørs. Ved flere tests har Altaner vist sig at kunne mindske støjen i boligen med gennemsnitligt 20DB. Det er en hel del støj man kan skære af ved at have en altan, og bor du i nærheden af jernbane, motorvej eller anden trafikeret vej kan det være en rigtig fornuftig investering at få bygget en altan.

Altaner har også en god evne i at holde på varmen. Derfor har kan kunne spore op til 20% mindre omkostninger til at varme boliger op over året, når man har etableret en altan. Endnu en ting der taler for at man får bygget en altan på sin bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *