home Marketing Send et professionelt signal med reklamevand

Send et professionelt signal med reklamevand

Lige meget hvilken branche, der er tale om, kan alle firmaer få brug for at gøre opmærksom på sig selv. Konkurrencen kan være hård, og man må sørge for at holde sig relevant, hvis ikke man vil overhæles indenom. Der er mange måder, hvorpå en virksomhed eller et firma kan reklamerer for sig selv på. En af mulighederne er, at få lavet reklamevand. Og hvad er så lige det? tænker du måske. Jo, reklamevand er kildevandsflasker, der bliver speciallavet med netop dit firmas navn, logo eller slogan. Reklamevand er en super god måde at sprede et budskab på, og så er de professionelle at have liggende på kontoret.

Du kan også bruge kildevand til pakkeleg: https://www.idegryden.dk/pakkelegsgaver/

Server reklamevand til møder, og send et professionelt signal

Det virker med det samme professionelt og ambitiøst, hvis du serverer reklamevand med firmaets navn på til en kunde under et møde. Alle ved, at et førstehåndsindtryk er vigtigt, og det virker bare tjekket, at man har taget sig tid til at lave egne kildevandsflasker. Reklamevand er også gode at have med på messer, hvor de kan serveres for fremtidige kunder, der lægger vejen forbi jeres stand. Når de så tager vandflasken med sig videre og tager en tår senere, vil rigtig mange mennesker mødes af jeres budskab.

Reklamevand har en bred målgruppe, da alle drikker vand

En af grundene til at reklamevand er så smart er, at det har en utrolig bred målgruppe. Alle mennesker drikker vand dagligt, og reklamevand er derfor en praktisk måde at sprede et budskab på. Reklamevand kan fyldes i forskellige flasker – alt fra store flasker, med meget indhold til små, smarte flasker, man kan have med sig i tasken. Du har også indflydelse på lågets farve, etikettens design, og hvorvidt flasken skal fyldes med perlende danskvand eller læskende kildevand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *