home Arbejdsmiljø Sådan øger du dine chancer for jobbet med ordentlig påklædning

Sådan øger du dine chancer for jobbet med ordentlig påklædning

Stort set alle mennesker har på et eller andet tidspunkt prøvet at søge job. Det er lidt forskelligt, hvordan ansættelsesprocesserne foregår. Nogle gange får man bare jobbet eller bliver afvist uden at få så meget at vide om hvorfor. Andre gange bliver man kaldt ind til en jobsamtale, og det er der jo rigtig mange, der har oplevet at blive. Her er det, at der bliver spurgt ind til, hvem man er, og hvad man kan bidrage med til organisationen eller virksomheden. Til sådan nogle jobsamtaler er der rigtig mange ting, som har stor betydning, og en af tingene er førstehåndsindtrykket i forhold til påklædning. Det er stort set det første indtryk, som er det vigtigste overhovedet i forhold til, om man ender med at få jobbet eller ej. En lommeklud til blazeren er en rigtig god ting og kan faktisk øge dine chancer for at få job.

Der er ikke noget, der kan erstatte førstehåndsindtrykket, og det er ofte her, at vi mennesker danner os væsentlige meninger om andre mennesker. Hvis man først har givet et dårligt indtryk, så er der stor sandsynlighed for, at man ikke får jobbet. Dette vil man så selvfølgelig forsøge at undgå, og det kan man gøre ved at klæde sig ordentlig på med stil. Her er en lommeklud eksempelvis en rigtig god idé at benytte sig af. Det giver indtryk af, at man har styr på det.

 

Venlighed og påklædning

 

Der er blevet foretaget rigtig mange undersøgelser i tidens løb af, hvad det er for nogle ting, som gør indtryk blandt ansættelsesudvalgene rundt omkring. Det viser sig typisk, at det altså er de ting, som danner et førstehåndsindtryk, som er de vigtigste og som spiller en væsentlig rolle i forhold til, om man ender med at blive ansat. Det handler om sådan noget som venlighed og ikke mindst påklædning, og derfor er det en god idé at fokusere på at få noget smart tøj.

 

Til en god pris

 

Når man tænker smart tøj til en jobsamtale, så tænker man sikkert, at så skal man ud og investere rigtig mange penge. Men det behøver man ikke. Man kan sagtens få noget ordentligt tøj til en rigtig god pris, som er til at leve med. Man skal bare være omhyggelig med at vælge de rigtige butikker at købe det fra, og det skal ikke være alle de der mærkevarebutikker og den slags.

 

Påklædning til firmaer

Vil man strømline firmaets påklædning til møder, fine middage og lignende, kan det være en ide at få lavet slips med selvvalgt logo. Slips kan blive super fede, hvis logoet er en flot tilføjelse og det fortæller lynhurtigt noget om tilhørsforhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *