home Marketing Keyhangers med tryk skaber fokus på dit firma

Keyhangers med tryk skaber fokus på dit firma

Din virksomhed og dit brand har brug for reklame, det er både sikkert og vidst. Der findes mange måder at gribe den opgave an på. Det kan være direkte reklame som f.eks. på hjemmesider, reklameaviser eller Tv-spots. Det kan også være den mere eller mindre indirekte form for reklame. Den kan også skabes på mange måder.

Keyhangers med logo eller andet tryk, får dine kunder til at dele budskabet næsten uden de lægger mærke til det. Det giver dig promovering af dit firma hver dag uden du behøver at yde en ekstra indsats. Med keyhangere med tryk på snoren kan du opnå lige præcis det udtryk du ønsker dig. Hvad skal du så gøre for at få noget ud af det?

Hvordan skaber du fokus med keyhangere?

Nøglesnore kan bruges på mange måder når det kommer til at sætte spot på din virksomhed. Du kan lave goodie bags til dine kunder eller medarbejdere, det vil de sætte pris på. På messer og workshops kan du forære dem væk. Personer i din omgangskreds vil blive glade for at få en gratis Keyhanger.

For en lav pris kan du sørge for at netop din virksomhed bliver lagt mærke til. De kan også sælges som merchandise på din hjemmeside. Du kan helt selv vælge hvordan dit visuelle udtryk skal være. Med et enkelt udtryk fanger du blikket. Du kan vælge mellem nøglesnore med en eller flere farver. En personlig nøglesnor viser hvad du står for. Nogle gange kan det også være en god ide at bruge nogle andre udtryk eller ordspil. Det vil gøre, at dem, der ser din keyhanger, vil studse over det og huske dit firma.

Nøglesnore kan fås i forskellige typer. En keyhanger kan som ordet udtrykker anvendes til nøgler, men de kan også anvendes som kortholdere til ID eller til at hænge kort og beskeder op på en tavle. Det samme kan gøre sig gældende ved at vælge en anden grafik eller farve. Det er dog vigtigt at man stadig bevarer sit professionelle udtryk. Men virker det overhoved?

Hvorfor virker det?

Vi ønsker i første omgang, at andre bliver bekendte med vores virksomhed og det første skridt er genkendelse. Når de ser dit logo, slogan eller firmanavn, vil det lagre sig i hukommelsen og jo oftere desto bedre.

I modsætning til direkte reklame kan keyhangeren skabe en følelse af tilhørsforhold og forbindelse. Det vil især være en fordel når det kommer til dine medarbejdere. Hvis dine medarbejdere føler de er en del af dit firma vil de være mere tilbøjelige til at være loyale og arbejde det ekstra. Sammenhold er kodeordet i dit team.

Nøglesnoren kan nemt tages med alle vegne, fordi den er lille og handy. Der er en stor sandsynlighed for at dem du giver en keyhanger til vil bruge den i sin hverdag. Ofte behøver det ikke være særlig store tiltag for at skabe en stor virkning. Hvis du stadig er i tvivl, kan du jo selv prøve det af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *