home Marketing Julekurve som firmagave skaber taknemmelighed og loyalitet

Julekurve som firmagave skaber taknemmelighed og loyalitet

Med flere ansatte i virksomheden kan det være en udfordring at finde den rette, personlige julegave til medarbejderen. Selvom det er en svær udfordring, kan det være værd at tage den op. En firmajulegave viser nemlig hvem man er som virksomhed, og at medarbejderne har værdi for jeres firma. Udfordringen ligger dog i at vælge noget, der falder i alles smag. Det er der heldigvis råd for. En julekurv er en god måde at vælge bredt, og der er ikke alene et stort udvalg, men også muligheden for de ansatte, selv at vælge hvad de gerne vil have. På den måde vinder alle.

Find inspiration på nettet

At give en gave har ofte en symbolsk betydning – specielt også for dine medarbejdere i virksomheden. En julegave fra arbejdspladsen er et symbol for de ansatte, og viser at deres arbejde og indsats er værdsat i en tid, hvor der ofte er tryk på. Det betyder at de ansatte føler sig anderkendt og gør, at de er loyale for virksomheden og villige til at gå den ekstra mil for en god indsats og tilfreds ledelse.

Men der er regler om firmagaver…

Inden du køber julegaverne til dine medarbejdere, er det vigtigt at du er opdateret på de regler, der gælder for medarbejdergaver. Overskrider gavens værdi grænsen for værdien på julegaver, er det nemlig medarbejderen – eller modtageren – der bliver beskattet. I 2014 blev grænsen hævet fra 700 kroner til 800 kroner. Derudover blev grænsen på personalegaver hævet fra 1000 til 1100 kroner. Som leder skal du være vaks på at indberette gavebeløbene til SKAT som løn, og at du kan trække beløbet fra i driftsomkostninger. Der er både et gavebeløbsloft og en bagatelgrænse. Det kan derfor være vigtigt at sætte sig ind i reglerne, så dine medarbejdere slipper for et skattesmæk.

Denne artikel er skrevet med inspiration fra hdtv.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *