home Erhvervsindretning Indret virksomhedens udearealer

Indret virksomhedens udearealer

Alt hvad man foretager sig i en virksomhed, er selvfølgelig med det for øje at øge virksomhedens omsætning. Det betyder dog ikke, at man altid skal fokusere på de iskolde tal eller svinge pisken konstant. Måske forholder det sig tværtimod nærmere omvendt. I hvert fald har man i de seneste år, i den danske erhvervsverden såvel som i den udenlandske, set en tendens til nærmest luksuriøse forhold. Dette er selvfølgelig særligt i de lidt større virksomheder, der søger at få de bedste medarbejdere, men det ses også i stigende grad hos alle andre.

Møder i loungesættet

Arbejdsløsheden er nemlig stadigt faldende, og det betyder at der er færre kompetente medarbejdere, der selv søger jobs. I stedet kæmper mange virksomheder indbyrdes om de bedste medarbejdere, som de kaprer og får til at blive ved at tilbyde fordelagtige forhold. Det kan være en lækker frokostordning eller et velindrettet kontorlandskab. Det kan dog også være velindrettede udendørsarealer. Den slags lokker nemlig ikke kun nye, kompetente medarbejdere til. Det betyder også, at dine nuværende medarbejdere kan få lov til at slappe af, snakke sammen og derved være mest muligt produktive resten af dagen.

Derfor er et såkaldt loungesæt også den perfekte tilføjelse til virksomhedens udendørsarealer. Først og fremmest er et loungesæt nemlig væsentligt mere komfortabelt at sidde i end de mere simple havemøbler. Derudover er der også god plads og god mulighed for at flytte rundt på møblerne i et loungesæt. Det betyder at et loungesæt også er det perfekte sted til et interimistisk møde eller bare til at skabe forbindelser på kryds og tværs af virksomheden. Det er den slags, der gør et loungesæt og lignende tiltag det hele værd. Det at have en virksomhed med tilfredse medarbejdere, der kender hinanden godt og som tilmed har forbindelser på tværs af afdelinger kan nemlig gøre underværker for produktiviteten.

Find balancen

Vær dog opmærksom på, at hele arbejdsdagen ikke bare bliver til fritid. Det at drive en succesfuld virksomhed handler altid om balance. Det kan du, som del at ledelsen, for eksempel opnå ved at lave klare regler for, hvor ofte eller hvornår man må opholde sig i loungesættet eller bare uden for kontoret generelt. Der skal være nok leg til at lokke nye, kompetente medarbejdere og få det bedst mulige ud af de gamle, men der skal være nok egentligt arbejde til at få alting lavet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *