home Erhvervsindretning Få jeres eget unikke domicil

Få jeres eget unikke domicil

I disse moderne tider gælder det om at skille sig ud fra mængden. Firmaer i dag bruger tusindvis af penge på brande sig og differentiere sig på de sociale medier og i hele den virtuelle verden. Men det er mindst ligeså vigtigt at have en offline tilstedeværelse uanset hvilken branche man befinder sig i. Der findes et utal af forskellige måder hvorpå man kan brande sig offline. Man kan bruge tryksager, reklameartikler og deslignende man kan også vælge at gå skridtet videre og bygge sit eget iøjnefaldende domicil.

Vælger du for eksempel at lægge dit domicil lidt syd for København er grundpriserne ikke så afskrækkende, som når man kommer indenfor stor Københavnsområdet. Når du har grunden kan du så vælge at bygge et domicil som udstråler dit firmas værdier og har en unik visuel og æstetisk signatur. Det kan lyde dyrt men det er billigere end du tror. For det skal ikke betragtes som en udgift men som en investering, og med de stigende ejendomspriser vi ser i dag så bliver det en investering som bør tjene sig hjem igen. Det vigtigste du skal huske når du går i gang med sådan et projekt er at få professionel hjælp hele vejen igennem. Find hjemmesiden her som kan hjælpe og vejlede dig igennem alle byggeriets faser.

Kontoret bliver jeres

 

En af de helt store fordele ved selv at bygge jeres domicil er at du kan indrette det præcist som du vil have det. Det betyder at er du tilhænger af et stort åbent kontorlandskab, så bliver bygningen lavet til det, hælder du derimod til mindre selvstændige kontorer, så er det du vælger. Det er dit valg for det er dit byggeri. Det kommer også til at skabe glæde hos dine medarbejdere for de kan få lov til at få indflydelse på alt fra toiletvasken til skraldespandens farve. På denne måde engagere du dine medarbejder og på den måde knytter du dem tættere på firmaet hvilket vil bidrage til øjet loyalitet. Du kan eksempelvis også lade dem hver især få et beløb til indretning af deres individuelle arbejdspladser, du kan eksempelvis find stoleunderlag her som giver mulighed for at de træffer et individuelt valg.

 

Tjen penge på dit nye byggeri

 

Såfremt din virksomhed stadig er i vækstfasen kan du overveje at bygge dit domicil således at du kan udleje en del af det som eksempelvis kontorhotel indtil du selv får brug for lokalerne. På den måde generer du en passiv indtægt og giver din virksomhed mulighed for at vækste uden at skulle tænke på at allokere det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *