home Arbejdsmiljø Få inspiration til firmajulegaver, som medarbejderne rent faktisk kan bruge til noget

Få inspiration til firmajulegaver, som medarbejderne rent faktisk kan bruge til noget

Men det er aldrig helt skidt at være ude i god tid. For når man er ude i god tid, om det er med indkøb af firmajulegaver, ansættelse af nye medarbejdere eller indkøb af kuglepenne til kontoret, har man som regel lidt ekstra tid til at researche og overveje – og finde de bedste priser.

Derfor tager vi i denne artikel fat i firmajulegaverne, så der kan komme styr på dem i ordentlig tid og så de kan blive gode, rigtig gode, så medarbejderne bliver glade for dem – og får noget de kan bruge. Vi vil tage udgangspunkt i firmajulegaver som vi mener at medarbejderne rent faktisk kan bruge til noget – gerne aktivt.

Så første julegavefor-forslag et sæt sportstøj, som kan bruges til flere forskellige aktiviteter – både løb, cykling, gåture og lignende. Mange danskere er de seneste år blevet mere fokuseret på sundhed og motion og det er da også flere og flere der får rørt sig mere. Så ved at give noget lækkert udstyr, kan man hjælpe sine medarbejdere til at vedligeholde den aktive livsstil.

Det er selvfølgelig ikke udstyret der gør den store forskel. Men er man så småt kommet i gang kan noget godt udstyr gøre den lille forskel, som måske gør at man fortsætter, evt. kan det gøre det muligt at tage cyklen på arbejde et par måneder mere – hvor det ellers er for kold. Kan medarbejderne ikke bare selv købe sig noget udstyr kan så spørge om? Jo, det kan de selvfølgelig sagtens, men tit bliver det bare ikke prioriteret – derfor er det en rigtig god løsning at give det i firmajulegaven. Især når alternativet. I de fleste tilfælde, er en kurv med chokolade, rødvin, eller en vandkaraffel fra Rosendahl..

Men der skal selvfølgelig også være et alternativ til dem der ikke er til det aktive på ovenstående måde og der er kurven med chokolade selvfølgelig igen et alternativ, men her vil vi hellere forslå noget andet, noget som man kan bruge til noget i hverdagen – lækre skønheds- eller hårprodukter.

Det er noget de fleste kan bruge og også et sted mange sparrer på pengene, så ved at give medarbejderen mulighed for at vælge nogle rigtig lækre hårprodukter, vil man helt sikkert gøre dem glade – de fleste vil nok også vælge kvalitets skøndheds- og hårprodukter over et par flasker vin eller ling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *