home Erhvervsindretning, Uncategorized Få hjælp til vej og park

Få hjælp til vej og park


Er i virksomhed, offentlig eller privat? Eller er du privat med et meget stort udeareal, kan det være en god ide at få hjælp til have/park.

Der er rigtig mange arbejdsopgaver i at holde sådan noget pænt, og har man et meget stort område at gøre det på, kan det for mange blive en uløselig opgave – derfor kan det være en ide at få hjælp af et anlægsgartnerfirma eller lignende til at passe sådanne områder.

Der er mange arbejdsopgaver et sådant anlægsgartner firma kan løse, og herunder vil vi komme ind på nogle af de arbejdsopgaver som typisk bliver outsourcet til et sådant firma.

Rodfræsning og stubfræsning
Mange haveejere kender det at have en stub stående i haven, der er næsten umulig at komme af med. Her kan det være en god ide at tage kontakt til et havefirma eller et gartnerfirma. Et sådant firma kan hjælpe med en stubfræsning, hvor en stående stub kan fræses ned, så den er under overfladen så at sige. Det er en meget effektiv måde og omkostningseffektiv måde, at få sin stub væk fra ens græsplæne.

Vælger man at gå med en rodfræsning fjerner man alle typer af rødder, hvad enten det er fra en stub, en busk eller en gammel hæk. Der bruges special designede maskiner, som er meget skånsomme mod underlaget, som man ikke kommer ud med en fuldstændig ødelagt græsplæne, hvis det eksempelvis er der man skal have rodfræset noget.

Har du en åbning på 90 cm, kan fræsemaskinerne komme ind på plænen og det er her oplagt at gøre brug af rodfræsning til at komme af med gamle rødder – hvis disse udgør et problem på græsplænen.

Græsslåning
Bestyrer du enorme mængder græs og er der ikke tid eller lyst til at stå for græsslåningen af denne kan et havefirma også være vejen frem. At skulle slå den ene plæne så stor som en fodboldbane efter den anden kan være trivielt og kedeligt og derfor kan det være en ide at få et firma til at klare græsslåningen af dine arealer.

Hækklipning
Det kan være et meget stort arbejde at bestyre klipperiet af store hække for mange virksomheder. Derfor kan det også være en god ide, at lave et gartnerfirma eller havefirma stå for denne del af den udendørs smukkesering. Det indtryk man får af folks hæk, er mange gange med til at give det første billede. Et godt førstehåndsindtryk er vigtigt og her er en velklippet hæk en rigtig god ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *