home Teambuilding En MTB tur er fremragende som teambuilding og gør teamet stærkere

En MTB tur er fremragende som teambuilding og gør teamet stærkere

Som de fleste, der har arbejdet i teams på en arbejdsplads ved, er teamets produktivitet enormt afhængigt af, hvor velfungerende det er. Et teams styrke er kendetegnet af, hvor godt de enkelte medlemmer kender hinanden og ikke mindst hvor stor tilliden mellem dem er. Med andre ord, er det ingen hemmelighed, at teams arbejder bedst hvis de har det godt med hinanden. Og en god genvej til en god holdånd kan findes gennem aktiviteter, der ikke har noget med arbejde at gøre. For eksempel mountainbiking.

Teambuilding på hjul

En af fordelene ved for eksempel mountainbiking som teambuildingaktivitet er, at det er en aktivitet, der er fysisk udfordrende, men som kan tilpasses alle niveauer. Dermed vil alle på holdet uanset niveau få en god og udfordrende oplevelse. Og en oplevelse, der kan deles, er en god måde at komme tættere på hinanden på. Ikke mindst fordi, teammedlemmerne får hinanden at se under helt andre forhold end på kontoret. Samtidig vil en MTB tur byde på delte naturoplevelser, der yderligere vil styrke teammedlemmernes indbyrdes forbindelse.

Planlægning af MTB tur

Der er mange måder at planlægge og afholde en MTB tur for dit team. For eksempel kan du hyre professionelle eventarrangører, der kan tage sig af alle detaljer fra planlægning til transport og udførsel. Dermed behøver du som arrangør ikke tænke på andet end at møde op. I den anden ende af skalaen, kan du nøjes med at leje eller låne cykler, og så ellers arrangere resten selv. Det vil kræve mere planlægning, fordi du for eksempel selv skal stå for rute, udstyr, tøj og lignende. Der er god inspiration at hente på for eksempel naturstyrelsen hjemmeside, hvor du kan finde alle de offentlige mountainbikeruter i de danske statsskove og naturområder.

Udstyr til MTB turen
Det er klart, at du selvfølgelig skal have fat i nogle gode mountainbikes, hvis du skal dit team på MTB tur. Er du ikke hjemme i fagudtryk fra MTB-verdenen, er det nok en god ide at søge professionel hjælp til at vælge de rette cykler og sko. Det samme gælder tøj og udstyr, hvor du for eksempel skal være opmærksom på, at du får fat i de rigtige MTB sko. Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig sørge for, at du har helt styr på hjelmene, så ingen risikerer helbredet på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *