home Marketing Derfor skal du bruge miljøvenlig emballage i din virksomhed

Derfor skal du bruge miljøvenlig emballage i din virksomhed

Det er efterhånden almen viden, at den menneskeskabte globale opvarmning er en omstændighed og et faktum, som vi bør tage seriøs og handle på. Det kræver miljøbevidst handling og ansvarstagen, hvis vi ønsker at beholde vores dejlige jordklode, som den er i dag.Man kan handle miljøbevidst i mange aspekter af livet. Som virksomhed kan man for eksempel vælge at ansvar, og vælge at anvende miljøvenlig emballage. Det behøver ikke være vanskeligt at vælge den miljøvenlige emballage. Der findes nemlig virksomheder, der kan hjælpe dig på vej.

 

Eksempelvis sælger Albe Emballage A/S miljøvenlig emballage til virksomheder. De sælger blandt andet  papkasser, pakketape, strækfilm, boblefolie og bølgepap. Hvis man for eksempel har en online virksomhed, så bruger man rigtig mange papkasser, meget pakketape med videre, da man skal bruge disse genstande, hver kan man skal sende et produkt ud til sin kunde. Hvis man ønsker at tage ansvar for miljøet, så kan det altså være et rigtig godt tiltag at anvende miljøvenlig emballage i sin virksomhed.

Hvordan kan man vide, at emballagen er miljøvenlig?

Ligesom man for eksempel kan gå efter nøglehullet, hvis man vil være sikker på at købe sund mad med meget fundkorn i supermarkedet, så kan man også gå efter et mærke, når man ønsker at være sikker på, at man benytter sig af en miljøvenlig emballage. Mærket eller logoet som man skal gå efter, når man kigger efter miljøvenlig emballage kaldes også for re-cycle logoet. Logoet forestiller tre pile, som peger i samme retning og tilsammen danner en cirkel.

 

De tre pile har alle en lys, grøn farve. Denne grønne farve symboliserer naturens farve, da der er rigtig mange grønne farver i naturen fra blandt andet græs, blade, planter, buske og så videre. Man får altså associationer til naturen, når man ser man pilenes grønne farve. At de tre pile peger i samme retning og tilsammen danner en cirkel, det har også en symbolsk betydning.

 

Det symboliserer nemlig, at man genanvender sine materialer. Det vil sige, at man for eksempel genanvender materialet fra papkassen til at lave en ny papkasse, frem for, at man brænder papkassen af efter blot at have anvendt den én gang. Når man sorterer sit affald, så man for eksempel smider sit pap i skraldespande til pap og papir, så kan man være sikker på, at pappet vil blive genanvendt og få et re-cycle logo.

Hvorfor vælge den miljøvenlige emballage?

Der er god til grund til at vælge den miljøvenlige emballage. Der er efterhånden stor enighed blandt naturvidenskabelige forskere omkring, at den globale opvarmning er menneskeskabt. Den globale opvarmning skyldes i høj grad vores forbrugersamfund, hvor vi konstant køber og køber, forbruger og forbruger, producerer og producerer. Dania Emballage ApS fører også et godt udvalg af miljørigtig emballage.

 

Hver gang vi producerer på ny, så tærer vi på Jordens og naturens ressourcer. Med det enorme forbrug vi har i dag, så kan Jorden ikke blive ved med at følge med. Dette gælder blandt andet produktionen og forbruget af papkasser, der jo som bekendt er lavet af træ. Vi kan ikke blive ved med at fælde træer i så stort et omfang. Derfor er det tid til at tænke i nye baner, og genbruge de papkasser, som vi allerede har fælder træer for at lave en gang. Således kan vi beholde flere af vores skønne skove og træer, som er med til at omdanne CO2 til ilt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *