home Erhvervsindretning Brug måtter i virksomheden til et sundere arbejdsklima

Brug måtter i virksomheden til et sundere arbejdsklima

Det fysiske miljø på arbejdspladsen er alfa og omega i forhold til at forebygge – og forhåbentlig helt undgå – fysiske gener, overbelastninger og deciderede sygdomme hos de ansatte.

Indretning af kontorpladsen har afgørende betydning for medarbejderens trivsel, og det er vigtigt, arbejdspladsen indrettes, så denne tilpasses den enkelte medarbejder og dennes behov, og ikke omvendt.
Smerter i nakke, skuldre og ryg er desværre helt almindelige årsager til sygemeldinger – og nogle af langvarig karakter. Dette trækker veksler både på den sygemeldte, den sygemeldtes familie og kollegaer, og på arbejdspladsen generelt.

Hvorfor ikke gøre en indsats for at forebygge sygemeldinger, der opstår som følge af slid og overbelastning? Når medarbejderne trives, øges produktiviteten. Så en indsats for et bedre og sundere arbejdsklima er rentabelt, både for virksomhed og medarbejder.

BBN Nordic sælger et bredt udvalg af kvalitetsmåtter med lang holdbarhed til alle indgangspartier og bygningstyper. Profilen fra BBN Nordic er klar – optimering af menneskelige og økonomiske ressourcer går hånd i hånd, og når arbejdsklimaet fungerer, gør virksomheden som hele, det også.
Med måtter fra BBN Nordic kan du forbedre arbejdsklimaet for dig selv og dine ansatte – og faktisk også for de kunder, der besøger din forretning eller virksomhed.

Alt afhængigt af, hvilken type måtte, din virksomhed har brug for, kan BBN Nordic byde ind med salg og montering af måtter, der opsamler og fastholder støv, skidt og fugt fra områder med alle typer af trafik.
Specielt til indgangspartier med høj trafik, kan nogle gode smudsmåtter være en god sikring af arbejdsklimaet; du opnår mindre støv i cirkulation, mindre slidtage, reduceret behov for reparation og rengøring. Vælger du samtidig en måtte, der er skridsikker, reducerer du risikoen for fald på glatte gulve.

Du kan læse meget mere om smudsmåtter fra BBN Nordic via dette link: http://www.bbnnordic.dk/maatter/loese-maatter/mellem-trafik.html
Aflastningsmåtter fra BBN Nordic giver sikkert grund under fødderne til medarbejdere, der arbejder meget stående.

Måtterne aflaster ryg, ben og skåner kroppens led mod hårde og kolde underlag.
Dine medarbejdere vil med aflastningsmåtter opleve øget komfort og færre sygedage, som følge af smerter ved slid på ben, led og ryg. Aflastningsmåtterne leveres og monteres efter mål tilpasset din virksomhed. Hvis du vil vide mere om aflastningsmåtter fra BBN Nordic, kan du læse med her:
http://www.bbnnordic.dk/maatter/aflastningsmaatter.html

Klima i et større perspektiv
Det er ikke blot arbejdsklimaet i din egen virksomhed, du understøtter ved at vælge måtter fra BBN Nordic. Når du påtager dig ejerskab for måtterne i din virksomhed, er du med til at reducere den miljøbelastning der følger med en lejeaftale for måtter.
Når du selv ejer måtterne, skal der ikke længere skiftes måtter ud eller transporteres måtter til rens med farlig kemi.

BBN Nordics måtter er så lette at rengøre, at dit rengøringspersonale nemt kan klare det.

Hvis du vil vide mere
BBN Nordic tilbyder både måtter i standardmål og tilpasser også gerne i individuelle størrelser. Måtterne leveres og monteres i hele Danmark. BBN Nordic har et overvældende sortiment i kvalitetsmåtter – alle med garanti.
Find en oversigt her: http://www.bbnnordic.dk/maatter.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *