home Erhverv Boligadvokat – køber eller sælger? Uanset skal du have en!

Boligadvokat – køber eller sælger? Uanset skal du have en!

Alle kommer til at gå igennem fasen, hvor man flytter hjemmefra. Man er højst sandsynligt mellem 18 og 25 år og er klar til at tage verden med storm! Der er dog et problem, hvor skal man flytte hen…? De fleste vil gerne bo et sted, hvor de kan studere, men hvor der stadig er liv i byen, da bylivet er meget vigtigt for de fleste. Derfor er steder som København, Aalborg, Odense og Århus meget attraktive for mange unge. Når man så har fundet et sted at bo, så kan det være smart at have nogen til at sikre sig at alt papirarbejdet og alle de juridiske ting, som vi måske ikke lige går og tænker over, er i orden, og det er en boligadvokat til ejerbolig Århus kommer ind i billedet.

Fordele ved en boligadvokater, når man sælger sin bolig:

Når man sælger en bolig, er der meget man skal tage sig af, man skal mødes med ejendomsmæglere, vise huset frem, finde en ny bolig, finde en køber, pakke hele huset sammen og mange flere ting, som både kan være fysisk hårdt, men også psykisk. Alt dette skal man tage sig af, samtidig med at man skal klare alt det juridiske som kontrakter og andre vigtige dokumenter, så alt er gjort på en lovlig, god og ikke mindst korrekt måde. En anden fordel ved at hyre en boligadvokat er, at hvis man hyrer han/hun inden at man finder en ejendomsmægler, så kan de rent faktisk også hjælpe med ting som ejendomsmæglerens salær i forhold til, hvor hurtigt din bolig bliver solgt.

Fordele ved en boligadvokat, når man flytter:

Der er selvfølgelig også rigtig mange fordele ved at hyre en boligadvokat, hvis man er på udkig efter eller har fundet sin muligvis kommende bolig. For eksempel går de alle dokumenter igennem så du sikrer dig, at du får den mindst besværlige overgang til din nye bolig, da de sikrer sig at alt er som det skal være, hvilket er perfekt, specielt hvis man ikke har prøvet at flytte så mange gange og stadig er lidt utryg eller forvirret i forhold til det hele. Efter 2015 er det faktisk blevet endnu vigtigere at hyre en boligadvokat, da det var det år, hvor at ejendomsmæglerloven trådte i kraft. Med en boligadvokat kan du sikre dig at undgå, at ejendomsmægleren også får en rådgivende rolle overfor dig som køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *