home Teambuilding Tag på teambuilding på havet

Tag på teambuilding på havet

Teambuilding er vigtigt for at i har et team der kan arbejde godt sammen. Der er rigtig mange måder at sørge for god teambuilding på. En julefrokost med hele arbejdspladsen er en måde at lave teambuilding på – en anden kunne være at tage på en tur sammen ud af huset.

Herunder vil vi gerne slå et slag for en lidt anderledes type af teambuilding.

En fisketur på en kutter, kan være en super god måde at komme hinanden mere ved, lære hinanden bedre at kende og samtidig lave en sjov aktivitet.

Langt de fleste havnebyer har en eller flere kuttere man kan leje og komme af sted på en kuttertur i det nærmeste farvand.

Hvad skal i bruge til en kuttertur?

Først og fremmest kan man naturligvis have det rette grej med. Derfor skal i have fat i nogle fiskestænger, så i kan fange nogle fisk. På mange kuttere kan man leje grej, ellers kan i finde noget billigt grej her.

Udover stænger skal man have et fiskehjul, line og endegrej. Endegrejet skal naturligvis passe til den type af fiske man skal fange. I langt de fleste tilfælde vil det dog være en god ide at leje udstyret, da man ellers skal ud at have meget udstyr til alle de ansatte der skal med.

Hvad koster en sådan tur?

Det koster ofte omkring 250-300 pr person for en helt almindelig kuttertur på omkring 4-5 timer. Derudover skal i nok regne med lidt til leje af udstyr og agn, hvis i skal ud at fange fladfisk eksempelvis. En super god teambuilding metode, som heller ikke ruinere firmaet.

Hvilke fisk skal vi fange?

Det kommer lidt an på årstiden og hvilket vand i sejler ud i. Generelt er der dog altid nogle fisk man fisker efter i Danmark.

Torsken er en meget almindelig fisk at fiske efter, når man tager på fisketur i Danmark. Til torsken bruger man gerne et torskeforfang og en pirk til at fange fiskene. Torsken kan blive ret stor, men de fanger i torsk på omkring et par kg, er det okay fine torsk i de danske farvande.

Fladfisk er også en af de fisk man ofte fisker efter når man tager ud på kuttertur. Fladfiske fanges gerne med et fladfiskeforfang og agn som orm, gerne sandorm eller børsteorm eller skalrejer som oftest og bruges. Rejer er nemme at komme til, da de fleste supermarkeder har disse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *