home Arbejdsmiljø Skab en virksomhed med viden og med velvære

Skab en virksomhed med viden og med velvære

Aldrig har der været så stort et fokus på viden, information og data, som der er i dag og det har meget at gøre med, at flere og flere bliver meget veluddannede og vi lever i højere grad af vores hjerner end vi gjorde tidligere. Hvis du ønsker, at dine medarbejderes viden skal bruges på den bedste måde så kan du kigge på www.intranote.dk, som er software løsninger, som tilbyder virksomhedsejere at effektivisere hele processen vedr. Viden på en arbejdsplads. For det, at der er meget viden i en hvilken som helst arbejdsplads det er der ingen tvivl om. Men det, at der så derudover er styr på denne viden det er noget, som man ser i langt mindre grad. Men ønsker man, at effektivisere denne proces så kan man sagtens gøre det ved hjælp af dette software.

 

Det er dog ikke kun hjernen, som man skal arbejde med når man er virksomhedsejer for det er også vigtigt, at medarbejdere har velvære i kroppen og det kan de blandt andet få ved hjælp af møbler. For eksempel kan du se udvalget af lounge møbler her, hvor du nok skal finde noget, som kan gøre dine medarbejdere glade.

En ergonomisk lounge

En måde hvorpå man udover at bruge software til det kan sørge for, at den viden, som medarbejdere går rundt med den rent faktisk kommer ud det er ved at sætte denne viden fri i de rette elementer. Det kan for eksempel være i form af nogle specielle møbler, hvor folk kan møde op og så kan de ellers dele al deres viden. For at dele viden er nemlig rigtig vigtigt og det er også vigtigt, at man vælger hvordan denne viden deles. For af og til kan det være meget uproduktivt at holde timelange møder, hvor man i virkeligheden ikke rigtig kommer frem til noget.

 

Hvis man ændrer hele omstændigheden omkring møder kan man få meget ud af dette. For på den måde kan man nemlig sørge for, at der er en bedre plads til, at man kan dele viden. Det kan for eksempel være, hvis man laver en lounge af lækre loungemøbler, hvor man lægger op til, at der er en afslappet stemning, hvor der ikke dømmes, men hvor man kan sige hvad som helst uden, at man skal høre noget negativt. For det er også en af de vigtigste ting, som man kan gøre når det kommer til at dele viden. Det er, at sørge for at give udtryk for, at der ikke er nogle idéer der er dårlige for det er noget af det mest dræbende for en god vidensdeling

Effektiviser drift og optimer brug af tid

Selvom møblerne i en virksomhed har meget at sige når det kommer til at finde ud af hvordan man på bedst måde kan sørge for, at man får delt noget viden så er det dog ikke den eneste faktor, der er vigtig. For det er bestemt også vigtigt, at man sørger for, at man kan optimere den proces, hvori medarbejderen formidler sin stemme. Og også når det kommer til at effektivisere drift i en virksomhed kan mange opleve problemer og mange oplever, at de slet og ret ikke ved hvordan de skal optimere denne drift. Men med et helt særligt software kan man dog sagtens optimere driften på en måde, som gør, at man får så meget som muligt ud af medarbejdernes viden. Det er nemlig altid det, som det handler om, medarbejdernes viden, for når alt kommer til alt er det dem, som skaber viden i en virksomhed og det skal man have respekt for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *