home Erhvervsindretning Sådan kan du forbygge indbrud i virksomheden

Sådan kan du forbygge indbrud i virksomheden

Indbrud er det værste man kan tænke sig i sin virksomhed at nogen kommer ind i ens lokaler og stjæler lager, inventar, computere, dokumenter eller andet som kan være katastrofalt for ens virksomhed. Der er flere forskellige muligheder for at forbygge indbrud i forskellige prisklasser og måder som kan passe det alle størrelser af virksomheder. I 2015 var der lige over 33.000 indbrud i Danmark, dog er dette et tal som er faldende, hvilket er en positiv udvikling.

Udendørs sensorlamper er også en mulighed for at forbygge indbrud. Det er lamper som kan sættes udenfor og som via en sensor aktiveres og kan lyse udendørs arealer op. Dette kan være en ganske simpel måde, men det kan være med til at indbrudstyve føler sig for synlige til at se tør tage chancen. Desuden vil det være svært for tyven at nærme sig virksomheden uden at vække opsigt.
Se et godt udvalg af udendørs sensorlamper hos Batterystore.dk her.

Alarm med video overvågning og vagt ordning kan være en mulighed for at både sætte alarm på din virksomhed og samtidig vise overfor mulige indbrudstyve at de bliver filmet hvis de bryder ind i virksomheden. Dette kan afskrække mulige indbrudstyve.

Alarm med røg og vagtordning. Der findes i dag alarmer med indbygget røg-system som puster en tyk røg ud hvis alarmen sættes i gang. Denne røg er ganske ufarlig, men den påvirker sigtbarheden og tyven kan ikke se noget den tid røgen er der og dette vil gøre dem forsinket og kan ikke se de ting de gerne vil have. Desuden giver det tid til at en vagt kan komme ud og fange indbrudstyvene.

Har du en større virksomhed, indhegn da denne med hegn og porte. På den måde har indbrudstyvene sværere ved at komme ind på området ubemærket og det vil være sværere for dem at flygte fra stedet hvis de skulle blive opdaget.

Lås alle døre og luk alle vinduer selvom du kun er væk fra virksomheden et øjeblik. Det tager ikke mere end et øjeblik for en indbrudstyv at tage elektronik og andre ting. Vær da sikker på at det er sikkert ved at låse af.

Udskift sømmene i listerne omkring vinduerne med envejsskruer eller lim listerne fast med silikone. Det gør det sværere for tyven at tage ruden ud og så gøre det sværere at komme ind den vej.

For at lave et resume over hvad du kan gøre for at sikre dig.
• Husk at lås døre og vinduer hver gang du er væk fra din virksomhed.
• Opsæt sensorlamper så tyven vækker opsigt hvis han kommer tæt på virksomheden
Installer alarm med video og/eller røg inklusiv vagtordning
• Sæt listerne på vinduerne godt fast, så det er svært at tage vinduet ud.
• Overvej om det vil give mening for din virksomhed at hegne den ind med hegn og port.
Så er det med at sikre sin virksomhed, og undgå indbrud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *