home Arbejdsmiljø, Teambuilding Lav leder-teambuilding på en vandretur

Lav leder-teambuilding på en vandretur

Hvorfor ikke tage vandreskoene på og tilbringe teambuilding-dagen uden døre på en vandretur i naturen?

Du kan hente god inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter her.

På vandretur langt væk fra kontoret
Når man befinder sig i de vanlige rammer hjemme på kontoret, har man det også med at fortsætte i de vanlige roller. Og der er hele tiden forstyrrelser i form af telefoner og personer, der lige stikker hovedet ind ad døren.

Derfor er der også mange ledere, der vælger at henlægge nogle møder til lokaler langt væk fra kontoret og de daglige forstyrrelser der. Og det hjælper helt bestemt på koncentrationen om emnet.

Men det gør noget helt andet ved os, når vi tager ud i naturen. Vi taler sammen på en anden måde. Og det giver en mulighed for lige at ’ryste posen’ lidt. Den stille fyr på kontoret kan måske noget helt andet, end man regnede med, når han er derude i naturen.

Det kræver bare et par gode vandresko

En overlevelsestur i vildmarken kræver en del i form af udstyr og forberedelse. Men en vandretur i naturen i et terræn, hvor alle kan være med, kræver ikke mere end et par gode vandresko og gerne lidt afslappet påklædning.

Som leder kan du for eksempel starte teambuilding-dagen med at udstyre deltagerne med et par gode sko til dagen. Der er mange forskellige at vælge imellem til både damer og herrer. Og heldigvis behøver vandresko ikke være lige så kedelige, som mange tror, de er. Der er masser af smarte modeller at vælge imellem, som deltagerne også vil have lyst til at bruge bagefter. Der er for eksempel mange smarte Nike sko, som uden tvivl vil falde i smag.

Skal I ikke på en tur i krævende terræn, kan et par smarte og moderigtige sneakers eller løbesko jo sagtens gøre det ud for vandresko. Og der er helt sikkert mange modeller, blandt andet fra Nike, der vil vække begejstring hos både de mandlige og de kvindelige deltagere.

Lad telefonen blive derhjemme
Når I er på vandretur sammen som en del af et teambuilding-forløb handler det jo om at være sammen og gøre noget sammen, og så kan det ikke nytte noget, at alle går rundt med øjnene rettet mod telefonen. Så telefoner er selvfølgelig bandlyst på turen. De må blive hjemme på kontoret eller på hotelværelset. Og det gælder for både ledere og medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *