home Forretningsrejser Kombiner forretningsrejsen til Argentina med en dejlig ferie

Kombiner forretningsrejsen til Argentina med en dejlig ferie

Helt hernede i det sydligste Sydamerika ligger Argentina. Et mægtigt land. Faktisk er Argentina det ottende største land i verden rent geografisk, men landet er dog tyndt befolket.

I mange år var Argentina et af verdens rigeste lande, men i de seneste år har Argentina været igennem flere økonomiske kriser, der har efterladt landet i en vanskelig situation. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogen muligheder for handel med Argentina. Og har du lyst til at undersøge mulighederne, er det oplagt at slå forretningsrejsen til Argentina sammen med en ferie i det smukke land med de store variationer fra nord til syd.

Handel med Argentina
Traditionelt har Argentina været et landbrugsland, og det er det stadig. Argentina er en af verdens førende eksportører af oksekød og hvede. Og også i de danske frysediske kan man finde oksekød herfra.

Danmark har dog ikke den store handel med Argentina, så der er absolut potentiale for mere. Hidtil har det primært være medicinske og farmaceutiske produkter og maskiner, som Danmark har eksporteret til Argentina. Men måske har du noget helt andet i tankerne.

Hvis du har planer om at tage på en eller flere Argentina rejser for at undersøge markedet og mulighederne, er det en god idé at søge gode råd hos rejsebureauet, på ambassaden og andre steder inden afgang, så du får mest muligt ud af rejsen.

Forretning og fornøjelser på den samme rejse
Med en befolkning, der primært består af efterkommere af europæiske indvandrere, er Argentina faktisk ikke det mest fremmedartede land – på trods af en beliggenhed så langt væk fra Danmark. Men derfor er det stadig en god idé at sætte sig ind i landets skikke og normer, inden du arrangerer en rejse til Argentina for at kombinere forretning og ferie. På den måde undgår du at tabe en mulig forretning på gulvet, fordi du ikke kendte til landets skikke og regler.

Her i tangoens hjemland er der masser af muligheder og masser at se og opleve. Naturen er så varieret, at det skal ses og opleves for at kunne forstås. Hos dit rejsebureau kan du få råd og vejledning til at sammensætte din Argentina rejse, så du når alt det, du gerne vil – både forretning og fornøjelse. Vælger du at købe flybilletten selv, bør du tjekke en af prissammenligningsportalerne på nettet, f.eks. billigeflybilletter.dk – for at undgå at betale for meget for billetten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *