home Marketing Køb kuglepenne med logo til dit firma

Køb kuglepenne med logo til dit firma

Er I en nyopstartet virksomhed, eller har I været på markedet længe, men aldrig fået styr på de basale reklameartikler? I så fald er det ved at være på tide med nogle opgraderinger.

Den første og mest basale er kuglepenne med logo. Helt uafhængigt af hvilken virksomhed du driver, skal I have skriveredskaber. I skal have kuglepenne, hvorfor så ikke få dem med jeres logo på.

De behøver ikke være dyre. De behøver ikke være fine og af god kvalitet. I skal bare have dem, så I selv har noget at bruge, og så I har nogle, I kan give til jeres kunder.

Et professionelt udtryk til alle virksomheder

Det er ikke sådan, at jeres firma bliver dømt ude, fordi I ikke har kuglepenne med tryk. Måske vil kunden ikke engang bemærke, at I bare bruge sorte eller hvide billige kuglepenne.

Det er dog hellere ikke det, det handler om. Det er professionalismen. Jeres firma får et væsentlig mere professionelt udtryk, når I får købt kuglepenne med tryk.

Har I et flot logo, som kunden kan blive betaget af, giver det slet ingen mening, at I endnu ikke har kuglepenne.

Efter amerikanske standarder siger man, jo flere logoer jo bedre. Det gælder nok ikke helt herhjemme i Danmark – det kan hurtigt blive for meget.

Men at få jeres logo udprintet på kuglepenne, muleposer, powerbanks, for ikke at nævne vægge, vinduer osv. Det gør et langt større indtryk. Og så er I også noget lettere at finde.

De mange logoer er noget, som kunder husker, når de tager – specielt hvis de har logoet i lommen.

Et firma, der pryder øjet med flotte logo, gør kunden glad og tilfreds.

Kvaliteten må du selv vurdere

Hvordan de kuglepenne med logo så ser ud helt konkret, om de er sorte eller hvide, om de er lavet i plastisk eller metal, må I selv vurdere.

Giver I mange kuglepenne væk i løbet af en dag, kan det blive dyrt at købe kuglepenne i metal, med en god væk, som også ligge godt i hånden.

Det gør selvfølgelig et større indtryk på kunden, men der er også grænser for, hvor meget I kan tilbyde kunden gratis.

Selv en sort plastik kuglepen med jeres logo gør et godt indtryk på kunden. Det fortæller dem, at I tager jeres firma seriøst, at I gerne vil kunden noget. Og måske kan det så blive kundens yndlingskuglepen.

Væn dig til at bruge firmaets logo

At få bestilt kuglepenne med logo giver også noget til dig og dine ansatte. I bliver vant til at se logoet. I bliver vant til, at logoet er en del af jeres arbejde.

Det er jeres udtryk udadtil. Det er det, så I b.la. husker ved firmaet. Det er det, I giver til kunden. Det er måden, I kender jeres firma fra alle andre.

Så at I bliver vant til logoet, er af mindst lige så stor betydning, som at kunden bliver det.

Få bestilt kuglepenne med logo for hele firmaets bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *