home It Hvad gør du, når du skal erstatte elektronisk tilbehør til dine medarbejdere?

Hvad gør du, når du skal erstatte elektronisk tilbehør til dine medarbejdere?

Når man ejer sin egen virksomhed med flere ansatte, og har forsynet dem med bærbar og telefon, kan man nogle gange ende med håret i postkassen. Man har betalt i dyre domme for disse ting, men en gang imellem kan man være uheldig og noget af tilbehøret går i stykker. Og som de fleste nok ved, så kan det være ekstremt dyrt at skulle ud at købe tilbehør i løskøb.

En af de ting der ofte sker er, at kablerne i sådan noget som en oplader bliver møre, hvilket resulterer i, at man skal ud at skaffe en ny. Specielt nogle produkter er dyrere end andre, og så kan det være godt at kende til alternative produkter, der er markant billigere, men stadig har fuld kompatibilitet og samme kvalitet som de dyre udgaver, hvor man mest af alt betaler for navnet på produktet.

Find et billigere alternativ til dyre kabler

Det er her, at lightning kabler kommer ind i billedet. Billige lightning kabler er det gode og markant billigere alternativ til de dyre kabler, som du ofte finder i de store elektronikbutikker eller varehuse. Med lightning kabler vil du oftest kunne købe to eller tre gange så mange kabler, til samme pris som du vil ende med at betale i de dyre butikker.

Specielt hvis du køber billige lightning kabler over internettet, kan du finde nogle rigtig gode priser. Samtidig kan forhandlerne forsikre dig om 100% kompatibilitet og kvalitet på samme niveau med de dyrere kabler, du normalt ville købe.

En af fordelene ved lightning kabler er, at de også kommer som 3-i-1, så de kan bruges til forskellige flere elektroniske apparater samtidig, f.eks. ved at oplade tre enheder samtidig. Andre billige lightning kabler kan også fås med mere længde end originalerne, så dit opladerstik kan blive fem meter langt, hvor originalen ofte kun kan blive op til to meter lang.

Så i virkeligheden kan det være en fordel, ikke kun pengemæssigt, men også praktisk set at købe dine kabler eller anden elektronik andetsteds end de kendte butikker.

Spar penge på elektronikken fremadrettet

Generelt er der mange penge at spare på elektronisk tilbehør, ikke kun billige lightning kabler, men også flere andre ting, hvis man bare tager sig lidt tid til at kigge efter det online.

Den tid du investerer på at finde et billigere alternativ er godt brugt i længden, når du kommer til at spare de penge ved at kunne købe de billige lightning kabler eller andre alternativer til de ellers så dyre stykker tilbehør.

Så næste gang dine medarbejdere skal bruge nye opladere så spar penge ved at købe billige lightning kabler over internettet frem for at gå direkte til leverandøren, og købe originalen for det der svarer til det dobbelte eller det tredobbelte, af hvad de billige lightning kabler kommer til at koste dig. Du vil bare ønske, at du havde tænkt over det noget før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *