home Erhvervsindretning Gør noget ud af virksomhedens indretning

Gør noget ud af virksomhedens indretning

Nogle af verdens største og førende firmaer, såsom Google og Facebook, gør meget ud af at have moderne og imponerende lokaler i deres firmabygninger – og det gør de faktisk ikke kun på grund af blær og prestige. Det skyldes også, at den måde arbejdspladsen er indrettet på kan have en enormt stor effekt på, hvordan virksomheden klarer sig – både gennem de ansatte, kunderne og andre ting. I dette indlæg kan du læse lidt mere om, hvorfor du bør gøre noget ud af din virksomheds indretning, og hvordan du kan gøre det.

Mere motiverede ansatte

Det handler selvfølgelig i høj grad om de ansatte – store, flotte lokaler med masser af lys, moderne indretning og styr på tiden virker bare meget mere motiverende og seriøst end et gammelt, mørkt kontormiljø med gamle møbler og gammelt udstyr. Det er desuden mere indbydende, når du har kunder på besøg – uanset om det er privatkunder eller erhvervskunder, så giver det et bedre indtryk af din virksomhed og er en indirekte reklame for dit foretagende. Ud over de førnævnte kvaliteter er der også en række kvaliteter, som du måske ikke selv har tænkt over, men som du med fordel kan implementere i indretningen af din virksomhed.

Stil og funktionalitet

Ud over at arbejdspladsen gerne må være lækkert indrettet med godt lysindfald, moderne møbler og højt til loftet, skal det også gerne være praktisk – møblerne bør være funktionelle og give ordentlige rammer for, at man rent faktisk kan arbejde der. Det gør du eksempelvis med hæve-sænkeborde, gode og behagelige kontorstole, skillevægge og så videre. Sørg også for, at kontormiljøet er udstyret med praktiske ting, såsom arkiveringsmapper og kuglepenne. Du kan finde arkiveringsmapper hos Boresko.

Plads til kreativitet

Et moderne og praktisk arbejdsmiljø giver ikke bare mere motiverede og glade ansatte, men også kreative ansatte, hvilket er en kæmpe fordel i dag, hvor det ofte er nødvendigt at tænke ud af boksen. Sørg for, at arbejdsmiljøet indbyder til social kontakt medarbejderne imellem og ikke udstråler kynisk arbejdsmentalitet. Indfør eksempelvis hyggekroge i form af caféborde, loungestole, bordfodboldborde og den slags, hvor medarbejderne kan udveksle ideer i mere uformelle og afslappede omgivelser. Har du ansat de rette medarbejdere, behøver du ikke at være bekymret for, at det går ud over deres arbejdsindsats – tværtimod.

Rengøring

En sidste kvalitet, som er mere åbenlys, men som ikke kan understreges nok, er renlighed. Du ved selv, hvor demotiverende det kan være at befinde sig i et lokale, der er bare en lille smule beskidt, og netop derfor er det væsentligt, at du får en god aftale i hus med et rengøringsfirma, der kan holde arbejdspladsen ren – ellers er indretningen fuldstændig ligegyldig. Indeklimaet er generelt vigtigt, og andre faktorer såsom temperatur, luft m.m. er vigtige at have på plads – dine medarbejdere leverer ikke en god indsats, hvis de sidder og sveder på en varm sommerdag, fordi der ikke er et godt ventilationssystem eller lignende. Du kan få en aftale på plads om erhvervsrengøring i Aarhus ved at kontakte Right-Way.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *