home Marketing Gør dine breve personlige med navne stempler

Gør dine breve personlige med navne stempler

Hvis du har en virksomhed, ved du, at der skal sendes mange breve. Selvom mange selvfølgelig sender mange e-mails i dag, er der stadig breve, som skal sendes af sted. Hvis man vil skille sig lidt ud og gøre det mere personligt, kan man sende breve med firmaets logo og med et navnestempel. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dine breve, er dette altså en helt perfekt måde at gøre det på. Hvis du skulle være interesseret i at gøre lidt ekstra ud af dine breve, så findes der flere forskellige sider på nettet, hvor du kan finde hjælp. Her kan du få lavet dine stempler lige efter dine behov og dermed gøre dine breve unikke og personlige. Hos Nydan stempler kan de hjælpe dig med at lave nogle personlige stempler med firmanavn og logo.

 

Colop printer line serien

 

Der findes flere forskellige typer af stempler. Hvilken type du skal vælge, kommer helt an på situationen. Mange af stemplerne fungerer dog på den samme måde. Man har selve stemplet, der ofte er i plastic, og så har man en navneplade. Denne plade stemples først i blæk og herefter på brevet eller det papir, hvor man nu vil have stemplet. Tekstpladen på stemplet er her, hvor man får mulighed for at gøre stemplet unikt. På mange sider kan man selvfølgelig købe stempler med mange almindelige ord. Hvis man vil gøre brevet personligt med firmanavn eller andet, skal man have mulighed for at lave tekstpladen selv.

Når du har mulighed for at lave din egen tekstplade, foregår det ofte ved at man udfylder en formular på nettet. Herefter vil den unikke tekstplade blive produceret og sat på et stempel. De forskellige stempler adskiller sig først og fremmest ved, hvor store de er. Man har desuden mulighed for at vælge, hvilken farve blæk, man gerne vil have med til sit stempel. Den mest gængse farve er sort, men de fleste steder, kan man også få det i grøn, rød og blå.

 

Stempler med firmaets logo

 

Det kan også være, at man vil have et stempel med firma logoet. På de fleste hjemmesider, har man også mulighed for at lave denne type unikke stempel. Først skal man vælge hvilken type stempel det skal være. Ofte vil man så skulle uploade logoet til hjemmesiden. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle logoer, der vil tage sig godt ud som stempel. Hvis logoet er alt for naturalistisk, vil det måske komme til at se mærkeligt ud. De bedste logoer til stempler, er dem, som er mere grafiske i udtrykket. Hvis ens logo ikke er grafisk, kan man prøve at lave en anden udgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *