home Marketing Få designet flot kildevand med logo til din virksomhed

Få designet flot kildevand med logo til din virksomhed

Står du bare med verdens bedste virksomhed og savner at kunderne også får øjnene op for, at den er rigtig god? Så gør du sikkert en hel masse ting, for at blive opdaget. Branding kommer i mange former. Et lille sted at starte – eller at udvide – er i forhold til reklameprodukter –også kaldet firmagaver. Det kunne eksempelvis være i form af at få designet en flot kildevand med logo til din virksomhed.

Øg synligheden

Der er mange muligheder for at blive husket, skabe omtale som sit brand og plante sig i kundernes bevidsthed. Nogle gange skal der mere end ét tiltag til. Det kan eksempelvis være i form af reklameprodukter. Du får i næste indlæg inspiration til at bruge reklamer som eksempelvis at få lavet en kildevand med logo.

En helt anden vej du kan gå i forhold til reklamegaver er en kalender med krystaller.

Hvor og hvornår kan du bruge en kildevand med logo?

Hvis du skulle vælge at gå reklamevejen, for at blive kendt blandt dine kunder – hvor starter man så? Man starter med at fine ud af, hvad man kan give for at gøre sine kunder glade. Har man en helt specifik målgruppe er det uden tvivl noget, som man kunne give dem, så de vil knytte jer sammen med noget positivt. Hvis i et en virksomhed, der arbejder med sundhed og jeres målgruppe træner meget, så vil sportsvandflasker og –tasker være en meget god ide. Jo mere specifik, I kender jeres målgruppe, jo bedre kan I målrette jeres reklame- og branding strategi. Har I en mere bred målgruppe, så vælger mange at få lavet en vandflaske med logo. Alle vil gerne have vand og hvis I sørger for at vandflaskerne kommer ud steder, hvor der rent faktisk er behov for en tår vand (og hvor jeres potentielle kunder er), så har I en god plan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *