home Arbejdsmiljø E-cigaretter i dagens Danmark

E-cigaretter i dagens Danmark

 

Der er gået sport i folkesundheden og derfor lægger stadig et stigende antal danskere de traditionelle tobaksfyldte cigaretter på hylden, og skifter den klassiske tobak ud med en såkaldt el-cigaret. Du har med garanti set dem i gadebilledet eller på anden vis stiftet bekendtskab med den dampende pind.

El-cigaretterne har netop vundet så stort et indpas i Danmark grundet det faktum, at de ikke indeholder de samme skadelige stoffer som almindelige cigaretter gør. De er fri for tjære, fri for skadelige kemikalier og så vælger du selv, om du vil have uden nikotin eller med, og i så fald hvilken styrke du ønsker.

 

Nyd ligeledes ultimativ frihed i det offentlige rum, da de elektroniske cigaretter ikke er omfattet af rygeloven. Der er desuden heller ingen lugt eller røg ved rygning af en el-cigaret, så du behøver ikke frygte at være til gene for dine medmennesker i det offentlige. Med andre ord gør du altså både noget godt for dig selv, for andre og for miljøet ved at skodde den traditionelle tobak og overgå til den elektroniske variant.

 

Danmarks største udvalg hos pandacig.dk

 

Det behøver bestemt ikke være en kedelig oplevelse, at gå ombord på en elektronisk smøg fremfor den velkendte. Webshoppen www.pandacig.dk har specialiseret sig i e-cigaretter samt alt relevanttilbehør til både nybegynderen, som aldrig før har røget hverken cigaretter eller el-cigaretter, til den kræsne ryger, der har mod på eksotiske smagsvarianter. Faktisk har webshoppen Danmarks største udvalg med el-cigaretter i høj kvalitet, uanset om du er helt ny eller nysgerrig på mere.

 

Det er nærmest en helt videnskab at bygge sin egen e-cigaret og du kan tilpasse den dit unikke behov og smagsløg. Du kan købe en færdig startpakke, som anbefales til rygere, der først nu stifter bekendtskab med el-cigaretten. Føler du dig mere eventyrlysten, kan du bygge din helt egen el-cigaret fra webshoppens mange forskellige dele og komponenter, så du får en ganske unik oplevelse.

Med en el-cigaret bestemmer du selv, hvad dagens smagsoplevelse skal være. De små e-væsker kommer flydende i glasbeholdere af varierende størrelse. Pandacig.dk har nogle af markedets førende mærker på lager, så snyd ikke dig selv for en kvalitetsoplevelse.

 

Hvis du føler dig rigtig eventyrlysten kan du prøve en af mange forskellige aromaer, så dit næste hiv smager som dit yndlingsslik fra barndommens gyldne dage eller modne bær friskplukket fra haven. Aromaerne er med til at pifte din elektroniske rygeoplevelse op.

Et sundere og nemmere valg

 

Du kan altid have røg på dig og behøver ikke længere bekymre dig om, at du ikke har en lighter på lommen når trangen melder sig i tide eller utide. El-cigaretter kører på batteri og skal blot oplades i en stikkontakt, så du har altid dit næste sug i lommen. En anden klar fordel ved at overgå til de elektroniske smøger er, at de ikke afgiver aske – Du behøver heller ikke skodde din smøg og du er derfor også med til at holde bybilledet rent og pænt.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *