home Uncategorized Bliv mere effektiv med et Excel kursus

Bliv mere effektiv med et Excel kursus

Excel er et program som er en del af Office-pakken. Dette vil i bund og grund sige, at det findes på stort set alle stationære og bærbare computere i Danmark, og i resten af den moderne verden.Det er altså ikke for sjov hvis man siger, at brugen af Excel nærmest er universel. Excel bruges derfor også på rigtig mange arbejdspladser og på rigtig mange skoler og studier til alle mulige forskellige ting. Der er nærmest næsten ingen grænser for, hvad programmet kan bruges til.

Excel kan for eksempel bruges i forbindelse med bogholderi. Her er programmet rigtig godt, fordi det kan sætte ting op i tabeller, men også, fordi det via kodning kan regne forskellige ting ud for dig. Desuden er Excel også fremragende til at producere grafiske tabeller og statistikker.

Her plotter man de ønskede data ind i tabeller, markerer, og vupti, så har man en række flotte tabeller med tydelig datakommunikation. Derudover kan Excel en imponerende masse, som man skal være ekspert i programmet for at kunne forklare og benytte sig af. Og ekspert, eller i hvert fald dygtig til det, kan man blive med et grundlæggende Excel kursus hos UIC.

UIC er et firma, de både udbyder kurser til firmaer, private, ledige og arbejdende. Formålet med kurserne er derfor forskellige, og de er alle skræddersyede til den enkelte bruger og dennes unikke behov. Dette betyder, at UIC skiller sig ud fra mange andre steder, som også tilbyder kurser af forskellig art.

UIC har primært fokus på praktiske kurser, som giver god IT- og erhvervsrelevant erfaring. Dette indebærer ikke kun Excel, men også Photoshop og web-design. Alle kurserne er rettet imod at give deltageren en grundlæggende indføring i feltet, og hvad det kan.

At bruge UIC til at lære om Excel og mulighederne som dette program tilbyder, er derfor en unik og anbefalelsesværdig mulighed. Rigtig mange danskere kan nemlig ikke finde ud af at bruge Excel, og det på trods af at programmet er et krav på mange arbejdspladser og mange uddannelsesinstitutioner.

Det kan derfor være både irriterende og lammende på længere sigt, ikke at kunne betjene det smarte Office-program uden hjælp fra andre. Hos UIC får man en basal indføring i Excel, og det betyder, at alle kan være med – niveauet starter nemlig på ingen måde højt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *